Sommerafslutning 21. juni

Torsdag d. 21. Juni afholdte Godthåb Trim en forrygende sommerafslutning for løbe- og cykelafdelingen med fantastisk sommervejr i Ridemandsmølle.

Løbeafdelingen afholdte klubmesterskab, hvor medlemmerne kunne løbe 2,5 – 5 – 7,5  eller 10 km. Efter valg af distance skulle de forudsige, hvilken tid, de ville gennemføre distancen på. Løbet blev derefter udført uden ur, og det medlem, som kom tættest på den forudsagte tid vandt klubmesterskabet. Heidi var den flotte vinder, der ramte præcis den tid, som hun havde forudsagt. Se resultaterne fra klubmesterskaberne i løb her: resultatliste Den brugte rute til mesterskaberne kan ses her: 2,5 km rute

Cykelholdet cyklede deres favorittur og derefter fik de tændt op i grillerne.

Vi sluttede med dejlig grillmad og kølige drikkevarer efter en fantastisk dejlig dag med mange flotte præstationer og hyggeligt samvær.