Sommerafslutning 20. juni

Torsdag afholdte Godthåb Trim en forrygende sommerafslutning for løbe- og cykelafdelingen med fantastisk sommervejr i Ridemandsmølle.

Løbeafdelingen afholdte klubmesterskab, hvor medlemmerne kunne løbe 3,6 – 5 eller 10 km. Efter valg af distance skulle de forudsige, hvilken tid, de ville gennemføre distancen på. Løbet blev derefter udført uden ur, og det medlem, som kom tættest på den forudsagte tid vandt klubmesterskabet.

I år var der 2 vindere, der ramte kun 2 sekunder fra den tid, som de havde forudsagt, og det var Anne-Mette og Stefan. Se resultaterne fra klubmesterskaberne i løb her: resultatliste.

Efter klubmesterskaberne tændte cykelfolket op i grillerne. Vi sluttede med dejlig grillmad og kølige drikkevarer efter en fantastisk dejlig dag med mange flotte præstationer og hyggeligt samvær.